Ups...

Up to Boro: Kad nogometašu gaće okračaju...

Lifestyle / Flash | 22. 08. 2016. u 13:55 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši FC Middlesbrougha, povratnici u englesko elitno ligaško društvo, proslavili su u drugom kolu pobjedu od 2:1 nad Sunderlandom i time ovjerili dobar početak sezone u iznimno jakoj Premier League.

Naravno, već je postalo uobičajeno da se nakon pobjeda i uspješnih nastupa na društvenim mrežama postavljaju i slike slavodobitnika.

Christian Stuani (29), dvostruki strijelac za Boro, postavio je tako na Twitteru sliku iz svlačionice na kojoj, na prvi pogled, nema ništa neobično. Reklo bi se prije - tipična slika za nogometaše nakon pobjede.

Međutim, slika je izazvala dosta komešanja na Twitteru, jer je prvotimcu Adamu Claytonu (27), kao što se može vidjeti na slici, iz gaća pobjegla jedna mala, ali pikantna 'stvarčica'.

Premda njegov suigrač Andrew Forshaw (24) pokazuje uz mangupski osmjeh na estetsku 'pogrešku' za vrijeme slikanja, nije bilo popravnog...

Bivši engleski reprezentativac Stan Collymore (45) na svome je Twitteru bio prilično jasan, ukoliko su neki imali dilemu što je sporno na slici.

Kopirati
Drag cursor here to close