Festival piva

Unatoč kiši: Na festivalu piva u Tuzli preko 3000 posjetitelja uživalo u koncertu Štuka

Lifestyle / Flash | 06. 09. 2014. u 08:47 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugog dana 3.Internacionalnog festivala piva ''Tuzla 2014'' nastupila je sarajevska rock grupa Letu štuke.

Ljubitelji dobre glazbe, provoda i još boljih piva su počeli pristizati već u 19 sati. Goste su počeli zabavljati popularna tuzlanska grupa Big Brothersi, dok je glazbene goste grupu Letu Štuke dočekalo preko 3000 posjetitelja 3. Internacionalnog festivala piva Tuzla 2014. 

Posljednji dan festivala će prema najavama biti i najbolji. Na početku večeri goste će zabavljati sve popularnija grupa Generacija bez kompasa, dok će oko 22 sata goste obradovati glazena grupa Teška industrija.

S obzirom da su za večeras najavljeni nešto bolji vremenski uvjeti, organizatori očekuju da bi večerašnja posjeta ljubitelja piva i dobrog provoda mogla daleko zasjeniti prethodne dvije večeri. 

Drugi dan 3. Internacionalnog festivala piva Tuzla 2014 je bio posvećen generalnom sponzoru BH TELECOm, famaly day, gdje su se mogle vidjeti generacije različitih starosnih dobi.

Organizatori su pozvali ljubitelje piva na posljendji dan 3.Internacionalnog festivala piva Tuzla 2014 i da se zabave uz Tešku industriju.

U slučaju padavina organizator je osigurao dosta natkrivenog prostora sa klupama i stolicama, tako da je odličan provod zagarantiran, bez obzira na vremenske (ne)uvjete.

Kopirati
Drag cursor here to close