Los Angelos

Umro američki reper Coolio, poznat po kultnom hitu Gangsta's Paradise

Službeni uzrok smrti još uvijek nije poznat ali se smatra da je reper, čije je pravo ime bilo Artis Leon Ivey Jr., doživio srčani udar.
Lifestyle / Flash | 29. 09. 2022. u 07:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Reper Coolio je preminuo u 60. godini, a pronađen je bez znakova života u stanu svog prijatelja.

Coolio je pronađen mrtav na podu kupatila u stanu svog prijatelja u Los Angelesu. Službeni uzrok smrti još uvijek nije poznat ali se smatra da je reper, čije je pravo ime bilo Artis Leon Ivey Jr., doživio srčani udar.

Video: Coolio - Gangsta

Policija Los Angelesu priopćila je kratko da pored njega nije pronađena droga niti bilo šta što bi ukazivalo na uzrok smrti osim prirodnog, ali je svakako pokrenula istragu.

Od repera se oprostila i Michelle Pfeiffer, koja je glumila s njim u filmu "Opasni umovi" 1995. godine.

Pfeiffer je napisala da se i dan-danas naježi kada čuje "Gangsta's paradise", i da je Coolio bio nevjerojatno talentiran, divan čovjek.  

Nezaboravna pjesma i dalje je vrlo slušana i upravo je prešla milijardu streamova na Spotifyju, prema njegovoj službenoj web stranici.

Za tu pjesmu osvojio je i jedinu Gremmy nagradu, a u karijeri je izbacio osam studijskih albuma od kojih je posljednji bio "From the bottom 2 the top" iz 2009. godine. Pojavio se u više filmova, među kojima su i hitovi "Sudnji dan", "Betmen i Robin", "Daredevil", a imao je i svoju kulinarsku emisiju.

 

Kopirati
Drag cursor here to close