Ugodno iznenađenje

Znaš li što se nalazi na kraju olovke za usta?

Mnoge od nas su se prilikom njihovog korištenja susrele s jednim problemom - zaobljenim vrhom.
Lifestyle / Flash | 27. 08. 2020. u 17:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Olovke za usta već dugo nisu samo alat kojim iscrtavamo obrise usta već su se premetnule i u sjajne zamijene ruževima budući da su postojane, zauzimaju manje mjesta u torbici te imaju znatno nižu cijenu. Ova se konstatacija prvenstveno odnosi na kremaste olovke mat finiša koje nerijetko dolaze u pakiranju s praktičnim mehanizmom na odvrtanje.

Ipak, mnoge od nas su se prilikom njihovog korištenja susrele s jednim problemom - zaobljenim vrhom. Ako smo njima poželjeli obrubiti usne, nismo to mogli napraviti s preciznošću budući da se njihovo oštrenje činilo nemogućom misijom. Naime, šiljila namijenjena oštrenju 'klasičnih' drvenih olovaka nerijetko su bila prevelika te nisu pružila zadovoljavajuće rezultate, piše portal miss7.

Rješenje tog problema je zapravo vrlo jednostavno, a krije se u tome da većina takvih olovaka za usta u poklopcu na vrhu ima skriveno upravo maleno šiljilo. Ovaj podatak uvelike je iznenadio velik broj članica Facebook grupe "Ženski RecenziRAJ". Naime, upravo ondje je jedna korisnica otkrila ovu informaciju navodeći kako je njezino saznanje rezultat puke slučajnosti te da do sada nije obraćala pažnju na "zadnji kraj olovke".

Njezinu objavu popratio je niz komentara pa je tako jedna članica napisala kako je ovo "otkriće godine", dok se druga složila s izrečenom konstatacijom i napomenula kako joj se olovka više puta otvorila, ali je mislila da je riječ o lošoj kvaliteti izrade. "A ja kao idiot uporno šiljim na obično šiljilo, još se čudim i sama sebi govorim što bacih pare kad ih ne mogu ni našiljiti", otkrila je treća članica grupe, dok je četvrta napomenula kako je bez ove objave mogla "umrijeti u neznanju". Jesi li ti znala za ovo?

Kopirati
Drag cursor here to close