Tečaj osnova komuniciranja

Udruga Gluhih organizira tečaj komuniciranja s gluhim i nagluhim osobama - pomozite im

Realiziranjem ove aktivnosti znatno će se olakšati komunikacija između gluhih i čujućih osoba.
Lifestyle / Flash | 30. 04. 2024. u 16:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga gluhih i nagluhih osoba ''SLUH'' u HNŽ u razdoblju od 08. svibnja 2024. godine do 10. svibnja 2024. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Mostaru organizira Tečaj osnova komuniciranja s gluhim i nagluhim osobama.

Na tečaju će sudjelovati 60 polaznika – studenata i ostalih zainteresiranih i vodit će ga stručni tim tri osobe iz Zagreba i Rijeke. Realiziranjem ove aktivnosti znatno će se olakšati komunikacija između gluhih i čujućih osoba.

''S obzirom na to da naša Udruga radi u teškim uvjetima, obraćamo Vam se zamolbom za financijsku potporu u iznosu od 200 KM za osiguranje troškova honorara, puta i smještaja za stručni tim koji će voditi tečaj i nabavke udžbenika o osnovama komuniciranja s gluhim i nagluhim osobama. Vjerujemo da ćete i ovog puta, iskazati svoje razumijevanje, humanost i solidarnost, te nam, sukladno mogućnostima, odobriti financijsku potporu te tako pomoći u organiziranju tečaja osnova komuniciranja s gluhim i nagluhim osobama'', navodi se iz Udruge Gluhih.

Eventualnu uplatu možete izvršiti na broj računa: 3060210000006216 Addiko Banka Mostar za Udrugu gluhih i nagluhih osoba SLUH u HNŽ, Mostar

Kopirati
Drag cursor here to close