Prognoza

U subotu pljuskovi i grmljavina

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11 stupnjeva, na jugu zemlje do 16 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 12. 05. 2022. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak u Bosni i Hercegovini prije podne se očekuje sunčano vrijeme, objavio je Federalni hidrometeorološki zavod (FHMZ) BiH, prenosi Anadolu Agency (AA).

U drugoj polovici dana uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab zapadnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11 stupnjeva, na jugu zemlje do 16 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stupnjeva.

U petak se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano prije podne. Umjereno povećanje oblačnosti u drugom dijelu dana. U poslijepodnevnim satima rijedak lokalni pljusak s grmljavinom je moguć na sjeveru i istoku Hercegovine, središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 13 stupnjeva, na jugu zemlje do 17 stupnujeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 25 i 30 stupnjeva.

U subotu će u Bosni i Hercegovini biti umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15 stupnjeva, na jugu zemlje do 18 stupnjeva. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 27 stupnjeva, na jugu zemlje do 30 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close