U 11 sati

U subotu Mostarski karneval

Lifestyle / Flash | 01. 02. 2016. u 13:04 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je već tradicija i ove godine će se u Mostaru organizirati povorka povodom karnevala.
Program će se održati u subotu 6. veljače 2016. godine s početkom u 11 sati, a postrojavanje povorke i njen početak će biti će na Mostarskoj šetnici.

U organiziranju ove povorke zajedno surađuju Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača, Mostarske mažoretkinje i Hrvatska glazba Mostar.

Osim Mostarskih mažoretkinja koje će ove godine imati tematsku masku pod nazivom Frozen, Hrvatske Glazbe Mostar predstavit će se mališani iz dječjih vrtića Zvjezdice s maskom Leteći baloni, dječjeg vrtića Zvončić koji će zajedno u suradnji s dječjim vrtićem Sunčani Most predstaviti svoju masku Rase .

Od osnovnih škola u povorci će se predstaviti 3. Osnovna škola s maskom Bebe, OŠ Ilići s maskom Žabe i Cvjetovi te OŠ Petra Bakula .

Ove godine će se program i nešto proširiti pa će se samoj povorci prethoditi i kratko predstavljanje svih sudionika ispred platoa HD Kosače. Povorka koja će se formirati u Mostarskoj šetnici će krenuti u 11 sati prema HD Kosača gdje će po prolasku ispred samog ulaza u HD Kosaču svaka grupa imati svoje kratko predstavljanje i nastaviti dalje.

Nakon predstavljanja svih grupa povorka će se kretati u smjeru prema zgradi Spajalica. Po dolasku kod zgrade Spajalice će se proći Ulicom kralja Tomislava u smjeru prema zgradi ''Mostarka'' te Splitskom ulicom sve do zgrade bivše kirurgije prema Rondou. Povorka završava ispred HD Kosače.

Animatori programa ispred HD Kosača biti će glumci Malog teatra Mostar Ivo Krešić i Monika Kolar.

Kopirati
Drag cursor here to close