''Brucošijada''

U prodaji ulaznice za koncert Jelene Rozge

Lifestyle / Flash | 15. 10. 2014. u 06:28 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Od danas su u prodaji ulaznice za Brucošijadu Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru, koja će se održati 23. listopada u dvorani na Bijelom Brijegu.

Po pretprodajnim cijenama 8 KM za studente i 10 KM za sve ostale, mogu se kupiti u Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru, info pultu Mepas Mall-a i Forestu u Orci.

Dobra fešta ove godine povjerena je kraljici hrvatske estrade Jeleni Rozgi, jednoj od najtraženijih pjevačica u regiji, koja svojim nastupima puni velike dvorane, pa je stoga bila logičan izbor za ovu veliku studentsku proslavu.

''Brucošijada je tradicionalni koncert dobrodošlice za sve nove studente.Osim njih, naravno, pozivamo i očekujemo i sve starije kolege da im dođu poželjeti dobrodošlicu i, naravno, zajedno napravimo pravu feštu'', poručio je Vedran Biokšić, predsjednik Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Ovogodišnja Brucošijada, u odnosu na ranije, posebnija je po tome što se po prvi put održava u dvorani na Bijelom Brijegu i što je za feštu po prvi put zadužena- pjevačica.

Osim Jelene Rozge, petosatni program će svojim nastupima upotpuniti i studentski bendovi, a planirano je i izvlačenje bogate tombole, čiji su sponzori HT Eronet, Mepas i noćni klub Pink Panter, navodi se u priopćenju.

Brucošijadu su podržali HT Eronet, Ožujsko, Turistička zajednica HNŽ-a, Džajić commerce, hotel Bristol, Delta security, Studentski centar Mostar, a medijski Media Res, bljesak.info, pogled.ba, jabuka.tv, Radio plus, Mostarska panorama, Običan radio i Dnevni list.

Kopirati
Drag cursor here to close