Centar za mlade

Posušje dobilo Atomsko sklonište

"Upravo ovakav prostor nedostajao je Posušju kako bi mnogi entuzijasti i kreativci imali gdje vježbati i stvarati''
Lifestyle / Flash | 27. 07. 2021. u 20:39 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:Fena / U Posušju otvoren Centar za mlade Atomsko sklonište

Uz nastupe mladih glazbenika, video prezentaciju te izložbu radova polaznika likovne radionice, u Posušju je u utorak otvoren Centar za mlade "Atomsko sklonište".

Ovo je projekt posuške udruge "Apollo", a koji se realizira zahvaljujući podršci programa Bosnia and Herzegovina Resilience Initiative (BHRI), koji provodi Međunarodna organizacija za migracije (IOM), uz financijsku potporu Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), priopćeno je iz Centra.

"Upravo ovakav prostor nedostajao je Posušju kako bi mnogi entuzijasti i kreativci imali gdje vježbati i stvarati, što je i namjena Centra koji ovim putem poziva sve one koji se žele uključiti u radionice ili se već bave nekim vidom kreativnog stvaranja, da se jave voditeljima 'Atomskog skloništa' koji će im pomoći u realizaciji njihovih ideja", navodi se u priopćenju.

Na otvaranju je prikazan samo dio aktivnosti na kojima udruga "Apollo" radi u posljednjih desetak mjeseci, a radi se o projektu "#kulturarastura#", projektu adaptacije opremanja centra "Atomsko sklonište", te organizaciji 4. koncerta filmske glazbe, koji će se održati u četvrtak, 29. srpnja.

"Brojni gosti ugodno su se iznenadili novouređenim prostorijama te kvalitetom opreme koja je od sada na raspolaganju mladim posuškim glazbenicima i ostalim kreativcima iz našeg malog mjesta", stoji u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close