Vremenska prognoza

U ponedjeljak jaka bura u Hercegovini

Lifestyle / Flash | 11. 10. 2015. u 14:00 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra prijepodne očekuje se oblačno vrijeme sa slabom kišom ponegdje u središnjim i istočnim područjima.

U drugoj polovici dana doći će do postupnog prestanka padalina i smanjenje oblačnosti. Vjetar u Bosni bit će slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera.

U Hercegovini umjerena do pojačana bura koja će tijekom dana oslabiti. Jutarnja temperatura zraka većinom će iznositi između 3 i 8, na jugu zemlje od 8 do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 9 i 14, na jugu od 15 do 20 stupnjeva.

U Sarajevu se očekuje pretežno oblačno vrijeme. Prijepodne može pasti malo kiše. Tijekom dana, postupno smanjenje oblačnosti. Jutarnja temperatura iznosit će oko 5, a najviša dnevna oko 12 stupnjeva.

Danas je u našoj zemlji bilo oblačno vrijeme s mjestimičnom kišom.

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 6 stupnjeva, Kupres 8,
Ivan-sedlo 9, Bihać 10, Bugojno, Gradačac, Livno, Prijedor, Sanski Most, Sarajevo i Sokolac 11, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Srebrenica i Tuzla 12, Zvornik 13, Goražde i Zenica 14, Mostar i Trebinje 16 i Neum 19 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close