Humanitarna akcija Shankley's Puba

U noći finala skupljeno više od 8000 KM!

Ne treba posebno ni napominjati da su odlično dizajnirane majice doslovno planule, kako je tombola bila rasprodana, te kako su fanovi Liverpoola popili mnogo Heinekena u finalnoj noći.
Lifestyle / Flash | 28. 05. 2018. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Finale Lige prvaka u Mostaru pratilo se i u Shankly's Pubu, mjestu tradicionalnog okupljanja navijača Liverpoola, kako iz Mostara, tako i iz ostalih krajeva BiH, a sve je popraćeno i velikim odzivom fanova na humanitarnu akciju.

Iako je konačni ishod otišao na stranu Real Madrida, Liverpoolovi navijači imaju satisfakciju u jednoj odličnoj sezoni i hrabro odigranom finalu.

Također, velika satisfakcija domaćim navijačima Liverpoola je uspješno odrađena humanitarna akcija koja se čitav tjedan provodila u Shankley's pubu, a koja je uključivala skupljanje novca za obitelji s djecom oboljelom od malignih bolesti.

Novac se skupljao na tri načina – kupnjom prigodnih majica kojima je obilježen dan finala, a koje je krasila himna Liverpoolovih navijača Allez, Allez, humanitarnom tombolom, koju se moglo kupiti na dan finala, a koju su podržali brojni sponzori, te, na kraju, akcijskom cijemo Heinekena, gdje je na dan finala u Shankly's Pubu od svake popijene boce 50 pfeninga išlo u fond ove humanitarne akcije.

Ne treba posebno ni napominjati da su odlično dizajnirane majice doslovno planule, kako je tombola bila rasprodana, te kako su fanovi Liverpoola popili mnogo Heinekena u finalnoj noći.

Uz zahvalu svima koji su na bilo koji način sudjelovali u ovoj humanitarnoj akciji, Shankley's pub ovom prigodom obavještava sve vas da je ukupno skupljeno 8.191,50 KM, te da će taj iznos već u ovih nekoliko dana biti darovan obiteljima (njih sedam) kojima je itekako potreban, jer maligna oboljenja djece iscrpljuju na razne načine, a pogotovo financijski.

Ovim činom, fanovi Liverpoola iz Mostara i BiH, organizirani u službeni fan club, a okupljeni u Shankley's Pubu još jednom zahvaljuju svima koji su dali obol ovoj akciji, a obiteljima djece oboljele od malignih oboljenja žele brz oporavak njihovih najmilijih i da svi zajedno već naredne sezone slavimo velike rezultate Kloppove momčadi.

Kopirati
Drag cursor here to close