'Neum za Vukovar'

U Neumu se skupljao novac za vukovarski Vodotoranj

Lifestyle / Flash | 02. 06. 2016. u 10:34 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U nedjelju se u Neumu održala humanitarna akcija „Neum za Vukovar“, u organizaciji OO Zajednice žena HDZ BIH "Kraljica Katarina Kosača" Neum.

Na Trgu Gospe od Zdravlja , nakon pučke mise, upriličena je humanitarna prodajna izložba rukotvorina i kolača, priopćeno je.

Prihod od prodaje je uplaćen za obnovu vukovarskog Vodotornja simbola hrvatskog ponosa, pobjede u Domovinskom ratu i hrvatskog zajedništva.

''Nitko od prisutnih Neumljana nije ostao ravnodušan na ovu domoljubnu akciju, te je svojim prilogom mali Neum iskazao nesebično veliko srce za hrvatski grad heroj- Vukovar'', priopćeno je.

Podsjećamo, prodajnoj izložbi su, u sklopu humanitarne akcije, prethodile Likovne radionice u kojoj su žene ukrašavale i izrađivale rukotvorine, mala umjetnička djela.

''Ponosne smo na uspješno završenu humanitarnu akciju: "Neum za Vukovar". Tako se i naš grad, donacijom od 3200,00 KN ,uključio u projekt obnove vukovarskoga Vodotornja. Zahvalne smo svima koji su nas podržali i na bilo koji način pridonijeli uspjehu ove akcije!'', rekla je Zorica Sentić, predsjednica OO ZŽ HDZ-a BiH Kraljica Katarina Kosača Neum.

Kopirati
Drag cursor here to close