LDA

U Mostaru radionica o suživotu: ''Moj grad – grad mladih''

Lifestyle / Flash | 31. 08. 2016. u 10:38 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Agencija lokalne demokracije Mostar u okviru svog projekta ''Moj grad – grad mladih'' organizira radionicu za 40 mladih uzrasta od 15-19 godina iz Mostara, Nevesinja, Prijedora i Sanskog Mosta. Radionica će se održati od 2. do 4. rujna 2016. u Studentskom hotelu, Trga Ivana Krndelja bb Mostar.

''Mladi će učiti o liderstvu i vještinama zagovaranja i lobiranja za svoje ideje i potrebe, kroz intervencije u javnim prostorima svojih zajednica. Na ovaj način će spoznati važnost uključivanja u demokratske procese odlučivanja u lokalnim zajednicama, a sve s ciljem promoviranja mira, izgradnje tolerancije, suživota i bolje budućnosti'', navodi se u priopćenju Agencije lokalne demokracije Mostar.

Tijekom šest mjeseci trajanja projekta “Moj grad – grad mladih”, Agencija lokalne demokracije Mostar će aktivno raditi na jačanju svijesti mladih iz lokalnih zajednica za rješavanje podijeljenosti i jačanje povjerenja među mladima iz Mostara, Nevesinja, Prijedora i Sanskog Mosta.

Ovaj projekt je podržan od strane USAID-ovog projekta PRO-Budućnost kojeg implementira Catholic Relief Services (CRS) u suradnji sa Fondacijom Mozaik, Caritasom Bosne i Hercegovine, Forumom građana Tuzle, Helsinškim parlamentom građana Banja Luka i Međureligijskim vijećem u Bosni i Hercegovini.

Kopirati
Drag cursor here to close