HSSA

U Mostaru od 3. do 7. travnja "Dani zdravlja"

Lifestyle / Flash | 31. 03. 2017. u 10:14 Z.D:

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga studenata zdravstvenih studija (HSSA) Sveučilišta u Mostaru od 3. do 7. travnja u Mostaru organizira akciju pod nazivom "Dani zdravlja".

Tijekom petodnevne akcije grad Mostar pretvorit će se u veliko lječilište na otvorenom, a na više lokacija u gradu bit će održan cijeli niz akcija, istaknuli su organizatori na konferenciji za novinare u Mostaru.

Predsjednik Udruge Andrej Galić predstavio je program akcije, kazavši kako će se prvi dan, u ponedjeljak, na Španjolskom trgu organizirati mjerenje šećera u krvi te mjerenje krvnoga tlaka.

"Utorak je rezerviran za darivanje krvi, nakon čega će uslijediti zdravi doručak kako bismo pokazali što izbalansirana prehrana znači za zdravlje organizma", kazao je Galić.

Po njegovim riječima, u srijedu će biti održano predavanje o prvoj pomoći i predavanje Edina Brankovića, višestrukoga osvajača medalja u klizanju, dok je za četvrtak planiran obilazak udruga koje skrbe za osobe s posebnim potrebama.

Petak, zadnji dan akcije organizirat će se sportsko druženje u Arena centru te kviz znanja na Fakultetu zdravstvenih studija, čime će ova akcije biti zatvorena, kazao je Galić.

Organizatori su pozvali građane da se se priključe akciji, napomenuvši kako su sva događanja besplatna.

Udruga HSSA akciju "Dani zdravlja" organizira u suradnji sa Sveučilišno-kliničkom bolnicom Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close