ProDance Challenge

U Mostar dolazi 1200 plesača iz BiH i regije

Lifestyle / Flash | 10. 03. 2016. u 10:06 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 12. ožujka 2016 godine održat će se šesti po redu 'ProDance Challenge', natjecanje u modernim plesovima koje se i ove godine održava u dvorani na Bijelom Brijegu s početkom u 09.00h.

Plesni Centar ProDance šestu godinu za redom organizira plesno natjecanje koje će ove godine brojati 1200 plesača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Srbije. Natjecanje će ocjenjivati pet sudaca Nataša Jekić (BiH), Milanka Mia Rakočević (Crna Gora), Slobodanka Tintor (Hrvatska), Slaviša Sredanović (BiH) i Dejan Brkić (BiH).

Voditeljice Centra Ivana Udženija, Valerija Nikić i Ana Marić su i ove godine uspješno organizirale jedan od najvećih turnira na ovim prostorima.

Svoje plesne vještine natjecatelji će pokazati u kategorijama plesova Acrobatic/Gimnastics, Bachata, Belly dance/Oriental, Break Dance, Character/Ethnic/Folk, Cheerleaders, Pom Pom, Classic Ballet, Disco Dance, Electric, Fitness, Zumba, Freestyle, Hip - Hop, Jazz Dance, Latin, Latin Show, Mažoret, Merengue, Moderni Balet, Open, Production, Salsa, Show Dance, Standard, Standard Show, Street Show, Street Dance, Twirling u svim starosnim kategorijama.

''Ponosne smo na djecu našeg kluba, na predanost njih i njihovih roditelja, bez njih zaista ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Mislimo da je veliki uspjeh za nas šestu godinu za redom dovesti toliki broj djece u Mostar. Odgovornost i predanost radu je jako bitna u organizaciji ProDance Challengea, nadamo se da ćemo i ove godine opravdati očekivanja naših dragih gostiju. Naravno ovim putem i sve Vas pozivamo da dođete i popratite ovaj veliki događaj u našem gradu. Dobrodošli!'', pozivaju organizatorice ProDance Challengea.

Kopirati
Drag cursor here to close