Uz visoke temperature

U Hercegovini tjedan počinje jakom kišom

Mostar sa osam i Trebinje sa devet stupnjeva Celzijevih jutros su najtopliji gradovi u BIH.
Lifestyle / Flash | 05. 03. 2018. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će biti oblačno s kišom. Slabije padaline očekuju se prijepodne, a više padalina od poslijepodnevnih sati prema kraju dana.

Jača kiša se očekuje u Hercegovini i jugozapadu Bosne.

Vjetar slab istočnog i sjeveroistočnog smjera. Od poslijepodnevnih sati vjetar mijenja smjer na jugo. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 5 i 10, a na jugu BiH od 11 do 15 stupnjeva.

U Krajini i sjevernim područjima Bosne dnevna temperatura zraka između 0 i 4 stupnja.

U Sarajevu će biti oblačno vrijeme. Prijepodne povremeno je moguća slaba kiša. Padaline se prognoziraju uglavnom od poslijepodnevnih sati do kraja dana. Najviša dnevna temperatura zraka iznosit će oko 8 stupnjeva.

Jutros je u Bosni i Hercegovini oblačno. Kiša je registrirana u Hercegovini i središnjim područjima Bosne.

Temperature zraka izmjerene u 7 sati: Bjelašnica -3, Gradačac -2, Bijeljina i Tuzla -1, Banja Luka, Bihać, Ivan Sedlo, Jajce, Prijedor, Sanski Most, Srebrenica i Zvornik 0, Bugojno i Doboj 1, Sarajevo i Sokolac 2, Livno i Zenica 3, Grude i Široki Brijeg 6, Stolac 7, Mostar 8 i Trebinje 9 stupnjeva.

Atmosferski tlak zraka u Sarajevu iznosi 930hPa, za 12Pa je manji od normalnog i opada, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close