Prognoza

U Hercegovini kiša, u Bosni snijeg

Vjetar u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, a u ostalim područjima slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.
Lifestyle / Flash | 01. 02. 2022. u 07:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas se u očekuje oblačno jutro s kišom u Hercegovini, a u većem dijelu Bosne sa snijegom. Tijekom dana u središnjim, istočnim i zapadnim područjima Bosne pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili susnježicom u nizinama, a u višim područjima sa snijegom.

U ostatku zemlje prestanak padalina i smanjenje oblačnosti. Vjetar u Hercegovini i zapadnim područjima Bosne umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni, a u ostalim područjima slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni.

Jutarnja temperatura od -4 do 1, na jugu do 5, a dnevna od 1 do 6, na jugu do 10 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa snijegom. Temperature zraka između -2 i 3 stupnjeva.

Tmurno vrijeme, uz padaline i nešto niže temperature u odnosu na protekli dan, nepovoljno će djelovati na većinu populacije. Kronični bolesnici trebaju biti oprezniji i ne izlagati se pretjeranim aktivnostima. Zbog porasta sadržaja vlage u zraku i prevladavajućeg sjevernog strujanja, osjet hladnoće bit će izraženiji. S približavanjem noći, opća slika djelomično će se poboljšati, pod utjecajem stabilnijeg vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close