Vrijeme danas

U Hercegovini će puhati jaka bura

U drugoj polovini dana postupeno smanjenje oblačnosti. U središnjim i istočnim područjima zemlje tek krajem dana razvedravanje.
Lifestyle / Flash | 27. 11. 2017. u 08:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

  / Bljesak.info

U Bosni i Hercegovini danas prijepodne bit će oblačno. Slab snijeg prije podne će padati u središnjim istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne.

Temperature zraka u 07.00 sati: Bjelašnica -11 stupnjeva, Ivan Sedlo -4, Sokolac -3, Sarajevo -1, Bihać, Bugojno, Jajce, Livno i Tuzla 0, Srebrenica i Zvornik 1, Banja Luka, Bijeljina, Doboj, Drvar, Grude, Sanski Most i Zenica 2, Gradačac 3, Široki Brijeg i Trebinje 5, Mostar 6 i Stolac 7 stupnjeva.

U drugoj polovini dana postupeno smanjenje oblačnosti. U središnjim i istočnim područjima zemlje tek krajem dana razvedravanje.

Vjetar u Bosni slab do umjerene jačine sjevernog smjera. U Hercegovini jaka bura koja će oslabjeti krajem dana. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između -1 i 5 stupnjeva, na jugu zemlje od 6 do 10 stupnjeva.

Postupna stabilizacija vremenskih prilika danas će ugodno djelovati na većinu populacije.

Opća slika će biti ljepša u Hercegovini i na zapadu, u Bosni duže zadržavanje naoblake. Niske temperature i padavine uzrokovat će probleme osjetljivim osobama.

U drugom dijelu dana bit će nešto ugodnije, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close