Uvijek povoljno

U dm prodavnicama počela nagradna igra ''Za roditelje i djecu''

U svim dm prodavnicama širom BiH od 3.8. pa sve do 16.8.2022. kupovinom proizvoda iz bogatog dm-ovog asortimana za bebe i djecu u iznosu od 20 KM ili više kupci stječu pravo učešća u nagradnoj igri
Lifestyle / Flash | 03. 08. 2022. u 12:49 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz široku ponudu UVIJEK POVOLJNO proizvoda iz asortimana za bebe i djecu mnogim roditeljima dm je nezaobilazno mjesto kupovine u kojem mogu pronaći sve što njihovim mališanima treba. Kako bi nagradio vjernost svojih kupaca, i podržao nove, uzbudljive trenutke roditeljstva i odrastanja, dm organizira veliku nagradnu igru “Za roditelje i djecu” u kojoj se mogu osvojiti vrijedne nagrade.

U svim dm prodavnicama širom BiH od 3.8. pa sve do 16.8.2022. kupovinom proizvoda iz bogatog dm-ovog asortimana za bebe i djecu u iznosu od 20 KM ili više kupci stječu pravo učešća u nagradnoj igri, uz izuzeće kupovine adaptiranih mlijeka – formula za dojenčad i formula nakon dojenja, te dječjih proizvoda za plažu i proizvoda za oralnu higijenu djece.

Ukupno bit će nagrađeno 18 kupaca a nagrade su: 3x dječija Stokke kolica 3u1 do treće godine i 20 kg, 5x dječji romobil Scoot & Ride highwaykick i zaštitna kaciga, te 10x dm poklon kartica u vrijednosti od po 150 KM. Spisak dobitnika nagrada će biti objavljen 7.9.2022. na dm web stranici i u dnevnoj štampi zastupljenoj na području Bosne i Hercegovine.

U nagradnoj igri „Za roditelje i djecu“ mogu sudjelovati svi punoljetni kupci, dok u navedenom periodu svi članovi active beauty programa za kupovinu proizvoda za bebe i djecu u iznosu od 20 KM ili više ostvaruju i 10 puta više bodova.

Kopirati
Drag cursor here to close