Nekoliko bendova

U Čapljini održan rock koncert povodom završetka manifestacije Dan Europe

Lifestyle / Flash | 09. 07. 2016. u 13:40 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu završetka ovogodišnjeg projekta obilježavanja Dana Europe u BiH - Čapljina 2016, u organizaciji Europskoga pokreta (EP) u BiH, sinoć je na Trgu kralja Tomislava u Čapljini održan "Veliki regionalni koncert", u kojem su sudjelovale glazbene skupine iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Uz skupinu "Regina", koja je već nekoliko godina oficijelni i službeni partner Europskog pokreta u BiH, u promociji procesa EU integracija BiH, zapažen i uspješan nastup su imali i "Republika" iz Slavonskog Broda, "Charter" iz Beograda, kao i predskupina "Haris Vuković&Band", koji su duže od 4 sata zabavljali publiku u Čapljini, priopćeno je iz press službe EP-a u BiH.

Ovogodišnju manifestaciju obilježavanja Dana Europe, koja je trajala od 9. svibnja do 8. srpnja na području Čapljine, Europski pokret u BiH obilježio je bogatim sadržajima u partnerstvu i suradnji s općinom Čapljina.

Projekt je naime, uz promotivni aspekt Dana Europe i procesa EU integracija, obuhvaćao i aktivno uključenje mladih, invalidnih osoba i drugih društvenih skupina u proces EU integracija, napominju iz EP-a u BiH.

Isti izvor navodi kako bi se sustavom redovne rotacije, a nakon Brčko Distrikta BiH 2015, te Federacije BiH – Čapljina 2016, sljedeća središnja manifestacija obilježavanja Dana Europe u Bosni i Hercegovini trebala održati na teritoriju Republike Srpske.

Kopirati
Drag cursor here to close