Promjena vremena

U BiH danas sunčano, od ponedjeljka promjena vremena

Slijedi nam promjena vremena.
Lifestyle / Flash | 07. 07. 2019. u 09:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će  prevladavati sunčano vrijeme uz malu do umjerenu naoblaku.

Tijekom poslijepodneva ili u večernjim satima naoblačenje u Posavini, Krajini, sjeveroistočnim i djelimično središnjim područjima Bosne uvjetovat kišu, pljuskove i grmljavinu, prenosi Anadolija.

Lokalno je moguće jače grmljavinsko nevrijeme. U ostatku zemlje padaline uglavom u noći sa nedjelje na ponedjeljak. Ponegdje na sjeveru i sjeveroistoku Bosne, poslijepodne, su mogući povremeno jaki udari vjetra. Najviša dnevna temperatura kretaće se od 28 do 34 stupnjeva Celzijevih, u Sarajevu 31 stupanj.

U Bosni se u ponedjeljak očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. U većem dijelu Bosne povremeno sa kišom ili lokalnim pljuskovima sa grmljavinom.

U Hercegovini poslijepodne lokalni pljuskovi očekuju se uglavnom na sjeveru. Jutarnja temperatura kretat će se od 14 do 20, na jugu od 18 do 23, a najviša dnevna od 24 do 29, na jugu do 33 stupnja.

U utorak veći dio dana pretežno oblačno vrijeme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Tijekom dana padaline postupno slabe i prestaju, a slično se vrijeme očekuje i u srijedu. 

Kopirati
Drag cursor here to close