Red Bull Dance Your Style

Tuzlanka Melisa Činić SHZA brani boje regije na svjetskom plesnom natjecanju

Melisa je u utorak otputovala u Pariz gdje će u večernjim satima prisustvovati izvlačenju grupa, a dvije pobjede u grupnoj fazi je vode među top 16 najboljih plesača na svijetu - koji će se 12.10. boriti se za titulu najboljeg na svijetu.
Lifestyle / Flash | 08. 10. 2019. u 08:06 Bljesak.info
Tuzlanka u Parizu brani boje regiona na svjetskom finalu Red Bull Dance Your Style

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najbolja plesačica u regiji, Melisa Činić  SHZA, krenula je put Pariza gdje će pokušati obraniti boje regije na velikom svjetskom finalu Red Bull Dance Your Style, natjecanju koje će 12. listopada okupiti svjetsku plesačku elitu.

"Svjesna sam da idem u Pariz pa sam odlučila da se još više pripremam i da radim na freestyleu. Nadam se da ću, nakon što DJ pusti glazbu, moći pokazati sve ono što sam trenirala proteklih godina", kazala je Melisa uoči putovanja u francusku prijestolnicu.

Ova mlada Tuzlanka već je svima pokazala da se upornim radom i treningom, uz talenat može napraviti puno, ali je uprkos tome ostala skoromna i ako je pitate, uvijek će vam odgovoriti da ne žudi za pobjedom, a zabavu i upoznavanje novih prijatelja stavlja u prvi plan, stoji u PR priopćenju.

Podsjećamo, prvo je pokazala najviše u bh. finalu održanom u sarajevskoj Zetri u travnju ove godine, nakon čega je uslijedilo regionalno finale u Zagrebu - gdje su uz četiri plesača iz BiH također sudjelovala po četiri plesača iz Slovenije, Hrvatske i Srbije. SHZA ja i tu slavila u žestokoj konkurenciji zahvaljujući gotovo stopostotnoj potpori publike.

A upravo je publika ta koja odlučuje u Red Bull Dance Your Styleu, inovativnom plesnom natjecanju u kojem, na kraju svake plesne borbe, publika crvenim i plavim karticama ocjenjuje i proglašava onog koji ide u naredni krug.

"To natjecanje gledam kao dobru zabavu i priliku da upoznam dosta ljudi. Naravno da postoji trema, ali više je to pozitivna trema. Bitno je da se svi dobro zabavimo i zajedno širimo veliku ljubav prema plesu.To je ono što najbolje znamo da radimo. Ako mi se posreći bit će super, ali najbolji će pobijediti, a o tome će odlučiti publika", kazala je Melisa.

Kopirati
Drag cursor here to close