kršenje ugovora

Tužba protiv Bože Vreće

Lifestyle / Flash | 02. 08. 2016. u 07:47 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Producenti kazališne predstave "Koštana" priopćili su danas da je umjetnik i glavni glumac u predstavi Božo Vrećo "samovoljno i neprofesionalno napustio projekt", te da će zbog toga protiv njega pred nadležnim organima biti podnijeta prijava zbog nanijete štete.

Kako se navodi u priopćenju koje su potpisali producenti kazališne predstave "Koštana" - Centar za kulturu Tivat, Srpsko narodno pozorište Novi Sad i Studentski kulturni centar Novi Sad, Božo Vrećo je odustajanjem od predstave "grubo prekršio prihvaćen i potpisan ugovor po više članova".

"Svojim djelovanjem Božo Vrećo je ugrozio rad i trud svih angažiranih profesionalaca u predstavi i doveo u pitanje realizaciju projekta", piše u priopćenju. Pored prijave zbog nanijete štete, produkcijski tim će tražiti i zaštitu autorskih i srodnih prava svih angažiranih pojedinaca.

"Usprkos svim okolnostima i neprofesionalnom ponašanju Bože Vreće, te ugrožavanju planiranih premijera u Tivtu i Novom Sadu i ostalih potvrđenih repriznih izvođenja predstave, producentski tim u suradnji sa kreativnim timom će osigurati potrebne uvjete za realizaciju premijere", piše u priopćenju.

Rad na predstavi "Koštana" u režiji Kokana Mladenovića počeo je 20. lipnja u Novom Sadu, u koprodukciji Centra za kulturu Tivat, Studentskog kulturnog centra Novi Sad i Srpskog narodnog pozorišta. Pjevač Božo Vrećo trebao je glumiti glavu ulogu.

Kopirati
Drag cursor here to close