Donacija

Triglav donirao garniture za sjedenje

Lifestyle / Flash | 06. 05. 2016. u 14:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Triglav Osiguranje Sarajevo je poklonilo dvije garniture za sjedenje za dnevni centar Zavoda za specijalno obrazovanje i odgoj djece Mjedenica, priopćeno je.

Zavod Mjedenica je odgojno-obrazovna ustanova koja se bavi edukacijom i rehabilitacijom djece i odraslih sa teškoćama u razvoju.

Zavod radi sa 200 djece i odraslih osoba s teškoćama u razvoju. Postoji od 1947. godine i najstarija je ustanova ovog tipa u Bosni i Hercegovini.

U svom sastavu ima 5 osnovnih segmenata rada i to: osnovna škola, vrtić, produženi boravak, internat i radionice za radnu okupaciju – dnevni centar. Radionice za radnu okupaciju odraslih korisnika sa intelektualnim teškoćama su koncipirane kao dnevni centar u koji ove osobe dolaze na dnevni radno-okupacioni tretman.

S radom djeluje više manjih radionica kao što su radionica za obradu drveta i izradu predmeta od drveta, radionica tapiserije i veza, likovna radionica i druge.

Ovim povodom, direktor Zavoda Mjedenica, Selmir Hadžić, je izjavio: ''Prostorni i materijalnu uvjeti za rad su jako skromni, a broj korisnika svake godine je sve veći. Mi se svakodnevno trudimo da štićenicima osiguramo što ugodniji boravak i cijenimo svaku pomoć šire društvene zajednice. Želim da se zahvalim Triglav Osiguranju na ovoj vrijednoj donaciji u ime svih korisnika Zavoda''.

Bit osiguranja jeste pružiti sigurnost, i u nepredviđenim situacijama biti čvrst oslonac, a Triglav Osiguranje kroz svoje poslovanje i društveno odgovorno djelovanje upravo to i čini. Društvo je prepoznalo potrebe Zavoda i njegovih korisnika te kroz donaciju pomoglo u stvaranju boljih uvjeta za rad dnevnog centra.

''Društvena odgovornost je jedna od temeljnih vrijednosti Grupe Triglav. Shvaćamo je kao investiciju i uvjet za uspješnost poduzeća u budućnosti. Pored usmjerenosti ka što boljim poslovnim rezultatima, u Grupi Triglav nam je bitno napraviti balans između ekonomskih i socijalnih ciljeva, pa društvenu odgovornost ugrađujemo u naš svaki poslovni potez jer je to jedna od naših ključnih vrijednosti i služi kao jasna etička vodilja'', izjavio je Edib Galijatović, direktor Triglav Osiguranja Sarajevo povodom donacije.

Triglav Osiguranje Sarajevo je dio Grupe Triglav, vodeće financijsko-osiguravajuće grupacije u jugoistočnoj Europi. Izuzetna poslovnost, efikasnost, te stručnost u obavljanju poslova osiguranja su osnovne odrednice poslovanja Društva.

Ostvareni rezultati svrstavaju Triglav Osiguranje sa sjedištem u Sarajevu u grupu najkvalitetnijih osiguravajućih društava na tržištu BiH. Grupa Triglav pri svome radu svakodnevno ispunjava svoje četiri vrijednosti: stručnost, sigurnost, jednostavnost i društvenu odgovornost.
Shvaća ih kao investiciju i uvjet za uspješnost Grupe u budućnosti. Svoju misiju ''stvaramo sigurniju budućnost'' aktivno ostvaruje kroz mnoge društveno odgovorne aktivnosti kojima se odužuje okruženju u kome posluju.

Kopirati
Drag cursor here to close