Sharon Stone

Trenutak kad ste blizu smrti je prekrasan, ne plašite se!

Lifestyle / Flash | 18. 09. 2016. u 14:31 M.B.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako je vjerovati glumici Sharon Stone, smrt je naprosto - prekrasna!?

Ova slavna filmska diva doživjela je 2001. izljev krvi na mozak, a njezin doživljaj stanja koje je vrlo blizu smrti, kasnije ju je ohrabrio i stabilizirao u životu nakon tog iskustva, kako sama tvrdi.

"Iznenada sam se našla u jednom posebnom stanju svijesti. Osjećala sam se mrtvom. Odjednom se pojavila neka ogromna spirala bijele svjetlosti i onda - abrakadabra - uznesena sam u tu čarobnu svjetlost. U tom sam trenutku ponovno ugledale neke meni drage ljude, one koji su prerano umrli, a bili su tako dobri prema meni. Bilo je to uistinu jedno putovanje 's onu stranu života'. Ali, sve se dogodilo brzo i onda - čarolija je prestala - ponovno sam se vratila u svoje tijelo'', opisuje Sharon Stone svoje iskustvo 'susreta' sa smrću.

Nakon ovoga je glumici trebalo više od dvije godine da se opravi. Morala je ponovno učiti govoriti i hodati, jer joj je izljev krvi oštetio mnoge moždane centre.

Nakon opisanog iskustva iz bolnice, Sharon više uopće nema strah od smrti.

"Budući da ja više nemam nikakav strah od smrti, rado dijelim sa svim ljudima svoje vlastito iskustvo i shvaćanje. Smrt je jedan fantastičan dar koji dobivamo. Kad smrt dođe po nas - a, doći će - dogodit će se nešto prelijepo. Bila sam tako blizu smrti, gotovo povezana s njome, a osjećala sam se tako sigurnom i zaštićenom", ispričala je Sharon Stone.

Kopirati
Drag cursor here to close