Vile ga pronosale

Trener njemačkog kluba Kickers iz Stuttgarta za dlaku izbjegao smrt

Nakon početnog šoka Paco Vaz je medijima izjavio: “Imao sam sreću, da sam samo nekoliko trenutaka sjedio u njemu, možda ne bih bio živ”.
Lifestyle / Flash | 03. 01. 2018. u 21:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U jakom nevremenu koje je u srijedu ujutro pogodilo Njemačku ozlijeđeno je nekoliko ljudi te je zabilježena velika materijalna šteta, javljaju njemački mediji.

U Kölnu se uslijed jakog vjetra odlomio stablo i potpuno uništilo automobil.

Odlomljeno stablo palo je i na osobni automobil Paco Vaza, trenera stuttgartskog nogometnog kluba Kickers. Na sreću, stradao je samo automobil.

Kako piše Bild, Vaz je svoj Renault Megane parkirao oko 9 sati ujutro ispred zgrade u kojoj se nalazi ured Kluba i ušao u zgradu. Samo nekoliko trenutaka kasnije čuo se jak udarac. Veliko stablo je palo na automobil i potpuno ga uništilo. Nakon početnog šoka Paco Vaz je medijima izjavio: “Imao sam sreću, da sam samo nekoliko trenutaka sjedio u njemu, možda ne bih bio živ”.

Paco Vaz (43) je inače 23. prosinca imenovan glavnim trenerom stuttgartskih Plavih.

Njemačka meteorološka služba izdala je “Crveno upozorenje” za čak  230 područja u Njemačkoj. To se upozorenje izdaje prilikom vrlo opasnih vremenskih pojava koje se javljaju iznimno rijetko, a takvog su intenziteta da mogu prouzročiti veliku materijalnu štetu i biti vrlo opasne po ljude i životinje.

Meteorolozi u Njemačkoj vozačima preporučaju povećan oprez te stalno praćenje vremenske prognoze i obavezno poštivanje savjeta i uputa nadležnih državnih službi.

Oluje “Burglind” i “Thomas” trenutačno prolaze kroz nekoliko njemačkih saveznih država i izazivaju prometni kaos.

Kopirati
Drag cursor here to close