American Crime Story

Tragedija Versacea će biti ekranizirana

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2016. u 11:54 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prva sezona serijala American Crime Story svojom interpretacijom suđenja O.J. Simpsonu zaradila je ove godine brojne nagrade i nominacije, ali i produženje ugovora za još dvije sezone.

Ovoga tjedna potvrđeno je kako će druga sezone te serije, naziva Versace/Cunanan: American Crime Story pratiti događaje oko ubojstva Giannija Versacea, tada 50-godišnjeg dizajnera slavne modne kuće, piše Elle.hr.

Javnosti je poznata tragična priča: dizajner izlazi iz svoje kuće kako bi otišao do omiljenog restorana, ali ispred vile dočekuje ga 27-godišnji Andrew Cunanan koji ga potom i smrtno ustrijeli pištoljem. Osumnjičeni je u kratkom periodu od tri mjeseca ubio još troje ljudi, prije nego što je i sebe usmrtio na brodu nedaleko od kuće u kojoj je Versace živio.

Giannija će utjeloviti Antonio Banderas, dok se za ulogu Donatelle namjerava angažirati još nepoznata glumica. Šuška se da se radi o slavnom imenu s holivudske A-liste.

Sama modna kuća Versace nije se oglasila na ove vijesti, barem ne u pozitivnom tonu. Oni su osporili svoju povezanost s projektom te naglasili kako se ova serija treba isključivo gledati kao “fikcija”.

Kopirati
Drag cursor here to close