Od 10. do 30. prosinca

Tomislavgrad: Bogat program tradicionalne manifestacije 'Božiću u susret 2021.'

Tradicionalni dvodnevni 6. božićni sajam otvorit će svoja vrata posjetiteljima u ponedjeljak, 20. prosinca, gdje će svoje proizvode i rukotvorine izložiti OPG-ovi i proizvođači s područja Tomislavgrada i šire.
Lifestyle / Flash | 08. 12. 2021. u 17:54 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna manifestacija "Božiću u susret 2021." održavat će se od 10. do 30. prosinca u Tomislavgradu, a posjetiteljima će ponuditi bogat kulturno-zabavni sadržaj.

Događaj se otvara u petak, 10. prosinca, izložbom djela sa 8. međunarodne likovne kolonije Tomislavgrad-Blidinje. Potom će uslijediti božićni koncert učenika Osnovne glazbene škole Tomislavgrad, predstavljanje knjige Ivana Bakovića ''Riječima o riječima'', te izvedba mjuzikla ''Ledeno kraljevstvo'' polaznika Škole mjuzikla i glume KIC-a.

Tradicionalni dvodnevni 6. božićni sajam otvorit će svoja vrata posjetiteljima u ponedjeljak, 20. prosinca, gdje će svoje proizvode i rukotvorine izložiti OPG-ovi i proizvođači s područja Tomislavgrada i šire, a publiku će navečer zabaviti hrvatska grupa Dalmatino i najpoznatiji duvanjski bend Afrodita.

Za drugi dan sajma organizatori su priredili bogatu tombolu, izvedbu predstave ''Moje duvanjsko korona vjenčanje'' te koncert grupe Dinaridi i R.O.S.T. - Rock school teachers band.

Kako se nadalje navodi, koncert će održati i Crvena jabuka i domaći bend Krivi smjer, koji će im nastupiti kao predgrupa.

Manifestacija se nastavlja Božićnim koncertom Župnog zbora Tomislavgrad te ''Duvanjskim božićnim silom'' s guslarima i gangašima, a domaćin je Hrvatska duvanjska baština.

Događaj će zatvoriti tomislavgradske mažoretkinje koje će 30. prosinca održati novogodišnji koncert ''Mažoretkinje svome gradu''.

Organizator spomenute manifestacije je Kulturno-informativni centar Tomislavgrad u suradnji s Općinom Tomislavgrad i Radijem Tomislavgrad.

Kopirati
Drag cursor here to close