Prema horoskopu

Tko se najgore ljubi?

Poljubac uvijek u istom stilu? Dosadno! Vodenjaci se smatraju kreativnim umovima i vole ispuštati paru dok se ljube.
Lifestyle / Flash | 16. 03. 2022. u 13:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoje horoskopski znakovi koji se smatraju pravim prirodnim talentima kada je ljubljenje u pitanju. Ali, postoje i tri znaka koje mnogi opisuju kao ''loše se ljube''.

Ne zato što to ne znaju raditi, nego puno više zato što se ne mogu baš u to uključiti, ne trude se ili jednostavno pretjeruju s tehnikom. Je li među njima i tvoj horoskopski znak?

Djevica

Djevica u principu nije loša kad je riječ o ljubljenju. Nažalost, svojim perfekcionizmom često stane sama sebi na put. Umjesto da se jednostavno prepusti strasti i uživa u poljupcu, ovaj zračni znak ima poriv da sve napravi kako treba. Međutim, detaljno planiranje apsolutno je deplasirano kada je ljubljenje u pitanju i može brzo uništiti vrlo romantični trenutak!

Jarac

Jarac je također često označen kao znak koji se loše ljubi, ali to je obično točno samo ako ne osjeća pravu emocionalnu vezu s određenom osobom. Ovaj horoskopski znak je težak ljubavnik. Ako jarci primijete da nema dovoljno osjećaja, ne gnjave se ljubljenjem i dopuštaju drugoj osobi da osjeti polovičnost.

Vodenjak

Poljubac uvijek u istom stilu? Dosadno! Vodenjaci se smatraju kreativnim umovima i vole ispuštati paru dok se ljube. Ovaj zračni znak uvijek smišlja nove, neobične tehnike koje bi želio isprobati sa svojim partnerom. Loša strana: to se ne sviđa baš svima. Stoga vodenjaci često završe u top tri najgora znaka kad je riječ o ljubljenju, prenosi 24sata.hr

Kopirati
Drag cursor here to close