Javio se otac

Skok sa Starog mosta: Hrabra djevojčica zove se Tara Vesić

Medijima se javio otac djevojčice Vladan Vesić koji je kazao kako ništa nije slučajno kad su upitaniju skokovi, jer se Tara sa skokovima u vodu bavi od svoje 4 godine.
Lifestyle / Flash | 29. 08. 2022. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trinaestogodišnja djevojčica koja je skočila sa Starog mosta u Mostaru ne dolazi iz Norveške nego iz Srbije i zove se Tara Vesić, piše avaz.

Naime, medijima se javio otac djevojčice Vladan Vesić koji je kazao kako ništa nije slučajno kad su upitaniju skokovi, jer se Tara sa skokovima u vodu bavi od svoje 4 godine.

''Ja sam otac djevojčice. Dijete se Zove Tara i iz Srbije je. Ima 13 godina i od navršenih 4 godine se bavi skokovima u vodu. Ništa nije slučajno niti bez veze. Hvala jednima za podršku, a drugima koji osuđuju ostavit ćemo za drugi put'', napisao je.

Podsjetimo, u medijima je danas objavljen video skoka trinaestogodišnje Tare sa Staroga mosta koji je izazvao mnoštvo reakcija. Na snimci koja je objavljena na internetu vidi se kako djevojčicu bodri mnoštvo okupljeno na Starom mostu dok neustrašivo stoji na njegovom luku spremna za skok.

Kako god, hrabar i odličan skok trinaestogodišnje Tare.

 

Kopirati
Drag cursor here to close