Proljeće

Temperature sljedećih dana do 16 Celzijevih stupnjeva

Bit će oblačno, ali toplo vrijeme.
Lifestyle / Flash | 03. 02. 2021. u 07:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Meteorolozi iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda za danas najavljuju umjereno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne, po kotlinama u Bosni će biti magle i niskih oblaka.

Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 5, na jugu zemlje od 4 do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 14 stupnjeva.

U Sarajevu će biti magle i niske naoblake. Tijekom dana, očekuje se smanjenje naoblake. Jutarnja temperatura oko 2, a najviša dnevna oko 9 stupnjeva.

U četvrtak će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu do 8, a najviša dnevna temperatura zraka između 7 i 13, na jugu do 16 stupnjeva.

Pretežno oblačno vrijeme

U petak će u Bosni i Hercegovini prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, postupno smanjenje oblačnosti. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 9, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 15, na jugu i sjeveru koji stupanj i više.

I u subtu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Nešto više oblaka očekuje se u južnim i jugozapadnim dijelovima. Jutarnja temperatura zraka većinom između 3 i 9, najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 8 i 15, na jugu i sjeveru koji stupanj više.

Biometeorološka prognoza

Biometeorološka prognoza je povoljna, većina ljudi će biti boljeg raspoloženja, a tegobe kod kroničnih bolesnika i meteoropata djelomično će se umanjiti.

Nakon prohladnog jutra, tijekom dana će biti ugodnije, uz porast temperatura i sunčane intervale. Nešto duže zadržavanje magle u središnjim i istočnim područjima, može kod osjetljivih osoba uzrokovati umjerene poteškoće. Preporučljivo je odgovarajuće se odjenuti u jutarnjim satima.

Kopirati
Drag cursor here to close