Pridruži se

TEDx konferencija ovog četvrtka u Mostaru

Konferencija će obuhvatiti niz interesantnih tema i ideja, a službeni jezik događaja je engleski jezik.
Lifestyle / Flash | 12. 04. 2023. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto:PR / TEDx konferencija ovog četvrtka u Mostaru

Treća TEDxUWCMostar konferencija u organizaciji Koledža ujedinjenog svijeta u Mostaru održat će se u četvrtak 13.4.2023., s početkom u 9 sati u Narodnom pozorištu Mostar.

U samom događaju sudjeluju učenici i gosti koledža, a konferencija će predstaviti odabrane govornike koji će podijeliti svoje ideje s publikom i potaknuti inspirativne diskusije. Konferencija će obuhvatiti niz interesantnih tema i ideja, a službeni jezik događaja je engleski jezik.

Gosti govornici druge TEDxUWCMostar konferencije su: Orhan Oha Maslo, muzičar i osnivač Rock škole Mostar i Dejan Durić, antropolog i lingvista.

TEDxUWCMostar organizira Koledž ujedinjenog svijeta u Mostaru na bazi ideja TED- događaja, a cilj je okupiti ideje vrijedne dijeljenja i osigurati platformu gdje mislioci i osobe koje prave promjenu inspiriraju jedni druge da preispitaju način na koji misle.

Ako želite da prisustvujete Tedx konferenciji u Mostaru uživo, pridružite im se u četvrtak. U duhu ideja vrijednih širenja, TEDx je program lokalnih, neovisno organiziranih događaja koji okupljaju ljude koji žele da dožive iskustvo TED-a.

TED je neprofitna organizacija posvećena dijeljenju ideja, obično u formi motivirajućeg govora. Nastala je 1984. kao konferencija na kojoj je trebalo govoriti o tehnologiji, zabavi i kreativnosti, a danas pokriva gotovo sve teme, od nauke do biznisa, i predstavlja globalni sadržaj na više od 100 jezika.

Kopirati
Drag cursor here to close