Staropramen spojio strance

Tajna večera ispunila očekivanja u Mostaru

Misteriozna večera u prijatnom ambijentu i ovaj put je ispunila očekivanja prisutnih, koji su uživali u druženju sa potpunim strancima.
Lifestyle / Flash | 23. 12. 2019. u 21:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sudjelovanje na Staropramen tajnoj večeri, koja je održana proteklog vikenda u Gastro pubu Gonzales u Mostaru, posjetitelji su imali priliku da osvoje putem nagradne aktivacije na Staropramen Facebook stranici.

Misteriozna večera u prijatnom ambijentu i ovaj put je ispunila očekivanja prisutnih, koji su uživali u druženju sa potpunim strancima.

Tajna večera osmišljena je tako da najsretniji dobitnici imaju pravo da povedu na večeru jednu blisku osobu, sa kojom žele da dožive ovo posebno iskustvo.

Foto: PR / Tajna večera ispunila očekivanja u Mostaru

Ostale osobe za stolom su im nepoznate, a cilj tajanstvene večere jeste pružiti nešto novo i drugačije, nešto do sada neviđeno kod nas.

Rashlađeno Staropramen pivo, kvalitetna gastronomska ponuda, vrhunska usluga i prijatna atmosfera, učinili su da se do tada potpuni stranci, brzo opuste i pronađu zajedničke teme.

Nakon tajne večere u Bijeljini, i ova u Mostaru dala je potvrdu oganizatorima da su realizirali odličan koncept, koji je zanimljiv i intrigantan posjetiteljima, iz kojeg će se vjerovatno roditi nova prijateljstva.

Foto: PR / Tajna večera ispunila očekivanja u Mostaru

Naime, posjetitelji koji su došli kao gosti, pub su napustili kao potencijalni budući prijatelji, koje će još dugo povezivati osježavajuće Staropramen pivo.

Ovo je još jedna potvrda da su za nova poznanstva i prijateljstva kvalitetna hrana i piće veoma bitan preduvjet, te da je punog stomaka lakše uklopiti se u nepredviđene situacije i uživati u njima. Staropramen je sve uvjete ispunio prisutnima na večeri, koji su, pored ljubavi prema najpoznatijem češkom pivu, pronašli i mnoge druge zajedničke interese.

Nakon Biljeljine i Mostara, tajna večera će uskoro okupiti potpune strance i u Sarajevu, u kojoj će najsrećniji stanovnici ovog grada uživati posljednji vikend u ovoj godini.

Kopirati
Drag cursor here to close