'liebe über alles'

Tajkun i ljepotica: To se zove svoju dragu u zlato okivati!

Lifestyle / Flash | 08. 11. 2016. u 21:48 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Austrijski poduzetnik Richard Lugner (84) i njegova mlađana supruga Spatzi (26) svakodnevno 'dokazuju' kako ljubav nema granica. Tako da u ovoj ljubavnoj vezi, koja je genracijski negdje na granici djed-praunuka, novac nema nikakvu ulogu!

Zli jezici su prije nekoliko tjedana pisali o tome kako se par posvađao i kako će se rastati, nakon čega bi se Spatzi (26) vratila svome jatu (Spatz na njemačkome znači vrabac).

Međutim, par se naveliko pomirio i priprema se za nadolazeće božićne blagdane, a za tu prigodu su se slikali u zlatnoj odori.

Cathy Lugner (Spatzi) se vjerojatno tu i tamo zapita 'što radim ja s ovim djedicom', ali dok god je kreditna kartica puna, odgovor i nije teško pronaći.

Kako bi bio u središtu pažnje javnosti, Richard Lugner ne bježi ni od toga da useli u „Promi Big Brother“ kuću, a što se tiče njegovih dosadašnjih žena, uvijek je bilo važno da su spremne prihvatiti upravo tu ulogu - biti žene „Mörtela“.

Lugner je 11. listopada proslavio svoj 84. rođendan, ali činilo se kako je na rođendanskoj večeri kod Cathy bilo svega više od ljubavi.

Međutim, iznenada je ponovno 'odnekud' došlo čudo i sve se opet vratilo u normalu - osmijesi, nježnost, glamur, planovi za budućnost...

Sudeći prema tabloidima, preokret je nastao nakon jednog zajedničkog dana dvoje golubića u tržnom centru. A toga u Beču ima na svakom koraku...

Ipak, kako ne bi ništa prepustio slučaju, ovaj građevni poduzetnik osigurao se još jednim džokerom kod svoje drage - poklonio joj je novi nos, naravno - putem plastične operacije.

Što nije bilo uredu sa 'starim' nosom, valjda Spatzi zna.

Kopirati
Drag cursor here to close