nije lako ni u švici

Svi zinuli: Bivša miss Švicarske priznala ljubavnu vezu sa ženom

Lifestyle / Flash | 04. 11. 2016. u 20:29 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivša miss Švicarske (iz 2013. godine) Dominique Rinderknecht (27) nakon izbora za najljepšu djevojku svoje zemlje bila je jedna od najpopularnijih i najomiljenijih cura u javnosti.

Ljubazna, nasmijana i pametna, svima je bila idealna 'djevojka iz susjedstva' koju rado susrećete. Doduše, alpsku javnost pomalo je uvijek zbunjivalo to što ova lijepa plavuša nosi kraću kosu.

Prošloga tjedna Dominique je javnosti priopćila svoju malu tajnu - ona je zapravo lezbijka i zaljubljena je u androgeni model Tamy Glauser (31).

Prvo je u TV emisiji "Boser & Böser" kazala kako su njih dvije 'malčice međusobno zaljubljene', ali je kasnije objasnila kako je u pitanju istinska ljubav između dvije žene istih seksualnih sklonosti.

"Zaljubljena sam. Sve je super i sretna sam. Moji su jako dobro primili outing", kazala je bivša misica.

Ona je čak šest godina bila u ozbiljnoj vezi s momkom koji se zove Goek Gürsoy (37), a par se razišao u rujnu ove godine.
Dominique Rinderknecht također je izjavila kako njezina sadašnja ljubav Tamy nije prva žena s kojom je bila u vezi.

"Da su me ranije pitali jesam li hetero, kazala bi da nisam. Ljubav žene prema drugoj ženi ne smatram ničim spektakularnim", kaže Dominique.

Ipak, ona i dalje i muškarce smatra privlačnima i seksi.

Svijet joj se okrenuo naglavačke, ali osjeća se sretnom, rasterećenom i željenom u ljubavnoj vezi sa svojom partnericom.

Švicarska javnost pokušava ovaj nesvakidašnji i hrabri javni nastup mlade djevojke prihvatiti posve ležerno, kao što dolikuje modernome i razvijenom društvu, ali očito je kako to ipak 'traži' prostor za 'dodatna tumačenja', jer ova tema još uvijek okupira veliki broj sugrađana bivše misice.

Kopirati
Drag cursor here to close