Madame Tussauds

Svi Bondovi na jednom mjestu

Lifestyle / Flash | 18. 10. 2015. u 18:16 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muzej voštanih figura Madame Tussauds izlaže figure šestorice Jamesa Bondova, od Seana Conneryja do Daniela Craiga , uoči početka prikazivanja zadnjeg filma s tim poznatim junakom 'Spectre' .

Svi su Bondovi u otmjenim smokinzima, a u Londonu će biti izloženi šest tjedana prije nego što izložba krene na turneju po muzejima Madame Tussauds u svijetu u prosincu, prenosi Hina.

Sva su šestorica Bondova vrlo uglađena, trojica drže pištolje dok su im ruke na poznati bondovski način prekrižene, a ostala trojica u nešto su opuštenijoj pozi.

''Uposlili smo 20 kipara i stručne timove koji su oko četiri mjeseca zajedno stvarali tu šestoricu Bondova. To je veliko ulaganje, ogromna količina vremena, ali stvarno se isplati'', rekao je Edward Fuller, ravnatelj Madame Tussauds u Londonu.

''Ovo je prvi put da možete stajati blizu i doći u neposredni kontakt sa svakim od svojih omiljenih Bondova'', rekao je.

 

Connery, koji je prvi igrao tajnog agenta u 'Dr. No' 1962. godine, prikazan je kako se pojavio u filmu 'Iz Rusije s ljubavlju'.

George Lazenby stoji kao agent 007 u svom jedinom bondovskom filmu 'U službi Njezina veličanstva'.

Roger Moore je u ulozi agenta iz filma 'Špijun koji me volio'.

Timothy Dalton je portretiran iz dvaju bondovskih filmova 'Dah smrti' i 'Dozvola za ubojstvo', dok je Pierce Brosnan predstavljen kao Bond iz 'Sutra nikada ne umire'.

Figura Daniela Craiga, koji igra u najnovijem, 24. po redu filmu o agentu 007 'Spectre', iz zadnjeg je bondovskog filma 'Skyfall'.

'Spectre' u britanskim kinima počinje igrati 26. listopada a u Sjedinjenim Državama 6. studenog.

Kopirati
Drag cursor here to close