Amra Zolj

Svečanost povodom 200. izdanja emisije ''Život i zdravlje'' TVSA

Lifestyle / Flash | 05. 03. 2012. u 21:23 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ekipa Televizije Sarajevo, predvođena urednicom i voditeljicom emisije "Život i zdravlje" Amrom Zolj, večeras je u Sarajevu uz prigodnu svečanost obilježila 200. izdanje te emisije.

Proslavi je prisustvovao veliki broj uzvanica iz javnog i društvenog života, te oblasti medicine, kao i brojne kolege s TVSA.

Urednica i voditeljica Amra Zolj podsjetila je u izjavi za Fenu da je emitiranje emisije "Život i zdravlje" počelo 18. listopada 2006. godine. Naglasila je da veliku zaslugu u realizaciji spomenutog broja emisija imaju brojne kolege bez kojih ne bi uspjela.

Emisija je fokusirana na obrađivanje tema iz oblasti zdravstva. Gosti su do sada bili eminentni stručnjaci iz svih domena - neurologije, ortopedije, traumatologije, pedijatrije i mnogih drugih.

"Želimo da pomognemo našim sugrađanima i govorimo o prevenciji, a ne već o posljedicama određenih oboljenja. Mislim da uspijevamo u tome, jer to pokazuju povratne informacije. Zadovoljna sam sa svim što smo do sada uradili", kazala je ona.

Zolj navodi podatak da je tijekom 200 emisija ugostila između 350 do 400 različitih stručnjaka, što je ocijenila impozantnim brojem.

"Posebno bih izdvojila emisije posvećene djeci, obrađivali smo sve datume vezane za djecu i različita oboljenja koja ih pogađaju. Pokušavamo da olakšamo roditeljima, koliko toliko, sve kroz što prolaze. Pomoć ljudima je ono što najviše možete da pružite od sebe, ljubav i utjehu, jer to je ono što vas ispunjava", zaključila je ona.

U utorak, 6. ožujka TVSA će emitirati specijalno izdanje emisije "Život i zdravlje".

Kopirati
Drag cursor here to close