Ljubav za sve

Sve spremno za IV. humanitarni evergreen festival mladih u Ljubuškom

Lifestyle / Flash | 16. 08. 2016. u 18:12 I.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruga roditelja djece s posebnim potrebama "Duga" iz Ljubuškog poziva sve ljubitelje pjesme, drage prijatelje i ljude dobre volje na IV. humanitarni evergeen festival mladih "Ljubav za sve", koji će se održati u srijedu, 17. kolovoza 2016., u 20 sati na otvorenoj pozornici u dvorištu Osnovne škole Marka Marulića u Ljubuškom.

- Po četvrti put pokušat ćemo zaboravu oteti stare dobre hitove. Jedno je sigurno: uživat ćete u pjesmi, plesu i skečevima malih glumaca. Za vas će pjevati djeca, tinejdžeri, mladići, djevojke, pa čak mlade mame i tate. Svim njima zajednička je ljubav prema glazbi i dobro srce. Otvorite i vi svoja srca i budite s nama, poručuju organizatori.

U plesnom programu nastupit će Zumba klub "Feel free", Ljubuške mažoretkinje plesnog kluba "Paganini" te djeca iz udruge "Duga'' i njihovi prijatelji. Glazbeni gosti festivala su sestre Ramljak i trio Vitar.

- I posljednje pripreme privodimo kraju. U srijedu nas sigurno očekuju tri sata istinskog uživanja u pjesmi, plesu, igri i zajedničkom veselju. Vjerujem kako će građani Ljubuškog i naši gosti ponovno prepoznati vrijednost ovog humanitarnog festivala te, kao i prethodnih godina, podržati naš projekt i uvelike pomoći Udruzi. Zato, budite Dugin prijatelj i dođite na IV. humanitarni evergreen festival mladih "Ljubav za sve", rekla je za Bljesak.info Zora Skoko, defektologinja i predsjednica Udruge roditelja djece s posebnim potrebama "Duga".

Iako je preporučena cijena ulaznice 5 KM, organizatori poručuju kako svaki posjetitelj za ulaznicu može dati onoliko koliko je u njegovoj mogućnosti ili ju, ukoliko nije u mogućnosti platiti novcem, jednostavno platiti osmijehom. Sav festivalski utržak, dakako, namijenjen je za potrebe udruge "Duga".

Kopirati
Drag cursor here to close