rock spektakl u Mostaru

Sve je spremno za vatromet dobrog raspoloženja na Kantarevcu

Lifestyle / Flash | 30. 12. 2015. u 08:35 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Završene su i posljednje pripreme za koncert koji se u Mostaru željno iščekuje: večeras u 20 sati na stadionu Kantarevac, nakon nekoliko godina pauze pred mostarskom publikom svira Dubioza kolektiv. Prije njih će se na domaćem terenu predstaviti sjajni mladi bendovi izrasli iz Rock škole Mostar.

Odbrojavanje u Mostaru je počelo, ali ne novogodišnje, već ono do početka večerašnjeg koncerta na stadionu Kantarevac. Večeras se na Kantarevcu očekuje vatromet dobrog raspoloženja i odlična zabava, te atmosfera kakvu samo Dubioza kolektiv zna napraviti. Tim više što ih Mostarci već nekoliko godina nisu imali priliku gledati i slušati uživo.

Pored njih, na sceni će biti i domaćoj se publici predstaviti talentirani mladi glazbenici iz Rock škole: bendovi Flip, Mostar Rock School Blues Band, Floridus i dva session benda.

Bit će ovo ujedno i susret starih prijatelja: Dubiozi će se na sceni pridružiti Orhan Maslo Oha, njihov bivši član, a danas voditelj Rock škole Mostar. Upravo na Ohin poziv i dolaze u Mostar, kako bi podržali rad škole, a prihod od koncerta poslužit će opremanju studija za snimanje Rock škole. Po svemu sudeći, novogodišnja euforija u Mostaru počinje dan ranije.

Vrata stadiona Kantarevac večeras se otvaraju u 19 sati, dok sam koncert počinje u 20 sati. Svi posjetitelji, i oni sa ulaznicama i oni sa pozivnicama, ulaze na isti – glavni ulaz. Posjetitelji sa ulaznicama će odmah po elektronskoj kontroli ulaznica preuzeti svoje kupone za konzumaciju, dok će oni sa pozivnicama informacije o svojim pogodnostima dobiti od osoblja odmah nakon ulaza. U prostor stadiona ne smiju se unositi predmeti koje uobičajeno nije dopušteno unositi na koncerte.

Kopirati
Drag cursor here to close