Zajedno smo jači

Sve izraženija podrška javnosti kampanji ''Ponosni na sebe''

Lifestyle / Flash | 30. 06. 2016. u 11:12 Selma Dandić, PR manager kampanje Ponosni na sebe

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koalicija organizacija osoba s invaliditetom OOSI ''Zajedno smo jači“ iz HNŽ-a u mjesecu lipnju provela je niz promotivnih aktivnosti promocije kampanje ''Ponosni na sebe“.

Udruge okupljene u Koaliciji provode kampanju promocije i upoznavanje šire društvene zajednice o važnosti revidiranja liste ortopedskih i asistivnih pomagala za osobe s invaliditetom, a koja su im neophodna da bi uzeli aktivno sudjelovanje u društvenoj zajednici. 

Cilj kampanje je podići svijest javnosti da su osobe sa invaliditetom (OSI) jednako sposobne za velika djela i da invaliditet nije nedostatak već prednost.

Javna podrška 

Mostarske mažoretkinje na čelu sa koreografkinja Anjom Puhalo pružile su svoju nesebičnu podršku kampanji na nedavno održanom humanitarnom koncertu za Andija Milasa, ali i na festivalu animiranog filma u Neumu.

Rukometna reprezentacija BiH zagrijavajući se za nastupajuću utakmicu dala svoju podršku kampanji.


Aktivnu promociju u idućem razdoblju vršit će i poznate osobe u BiH, a među kojima se ističe i glazbenik i kantautor Sanela Marića Mara.

Svi zajedno su pružili podršku kampanji iskazavši  neizmjerno zadovoljstvo što imaju priliku da budu dio ove priče. 

''Moj glazbeni izražaj, ideje, pjesme, sve ono što me činilo i čini potpunim, cijelim, originalnim kako  na samim početcima tako i sad je gotovo uvijek bilo svrstano u grupu drugačije, neprihvatljivo, neshvatljivo, nepodobno, nekomercijalno, nedovoljno. Odrastanje u ovakvom društvu i s takvom spoznajom od mene je napravilo samo još jačeg, tvrdoglavijeg i boljeg umjetnika, čovjeka i glazbenika tako da puna srca podržavam kampanju za pravedno društvo i jednake mogućnosti osoba s invaliditetom u Bosni i Hercegovini. Ovim putem vas molim da i vi vašim sudjelovanjem budete podrška ovoj kampanji'', poručio je Sanel Marić Mara. 

Pravednije društvo

Organizatori Mostar Summer Fest 2016. su također pružili ruku podrške. 

''Zadovoljstvo je raditi na organizaciji festivala koji u grad donosi sjajnu energiju i koji na jedan vikend Mostar učini središtem ove regije. Jednako je zadovoljstvo i privilegija biti u mogućnosti pružiti potporu kampanji koja se bori za pravedno društvo i jednake mogućnosti osoba s invaliditetom u BiH“, istaknuli su organizatori Mostar Summer Festa. 

Koalicija ''Zajedno smo jači'' će u idućem razdoblju predstaviti događaj u kojem će aktivno sudjelovati mostarski studenti, a koji će jedan dan iskusiti život osobe sa invaliditetom. 

''Zahvaljujemo se medijskim sponzorima na nesebičnoj podršci, koju ste nam ukazali kroz svoje djelovanje na području Hercegovine, ali i šire. Budite ponosni na sebe: Dnevni list, Bljesak.info, Naša TV, City TV, Prva TV, Dnevni list, Omladinski radio X, Obični radio,  ali i drugim medijskim kućama koje prate i podržavaju naš rad'',  poručili su iz Koalicija OOSI „Zajedno smo jači“.


Kopirati
Drag cursor here to close