Prognoza

Sutra oblačno s kišom i pljuskovima

U Hercegovini padaline krajem dana i tijekom večeri.U centralnim, sjevernim i sjeverozapadnim područjima Bosne očekuju se intenzivnije padaline.
Lifestyle / Flash | 20. 06. 2020. u 15:08 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas je bilo umjerno do pretežno oblačno vrijeme s kišom u sjevernim i centralnim područjima. Ponegdje je registrirana i grmljavina. Nešto manje oblačnosti bilo je na jugu i jugoistoku.

Temperature zraka u 14.00 sati: Bjelašnica 8 stupnjeva, Bugojno, Livno i Srebrenica 16, Sanski Most i Tuzla 17, Ivan Sedlo i Sokolac 18, Bihać 19, Banja Luka, Bijeljina i Gradačac 20, Doboj i Prijedor 21, Zvornik 22, Sarajevo 24, Neum i Trebinje 25, Grude i Široki Brijeg 26 te Mostar 27 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH, sutra će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme.

Nešto manje oblačnosti uglavnom na jugu zemlje. U jutarnjim satima kiša se očekuje u sjevernim i sjeverozapadnim dijelovima. Tijekom dana, s kišom i pljuskovima u Bosni. U Hercegovini padaline krajem dana i tijekom večeri.U centralnim, sjevernim i sjeverozapadnim područjima Bosne očekuju se intenzivnije padaline (od 20 do 40, lokalno do 50 l/m2.). Vjetar slab do umjeren sjeverozapadnog smjera.

Jutarnja temperatura od 11 do 17, na jugu do 19, a najviša dnevna od 14 do 20, na jugu od 20 do 25 stupnjeva.

U Sarajevu će biti oblačno vrijeme. Tijekom dana, s kišom, pljuskovim i grmljavinom. Jutarnja temperatura oko 11, a najviša dnevna temperatura oko 17 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close