Vlaho i Tatjana

Šuška se da je pukla ljubav slavnog para

Potvrdio je to za Slobodnu Dalmaciju izvor blizak paru koji im je rekao da su Vlaho i Tatjana razdvojeni još od petog mjeseca. Nije poznato što je kumovalo razlazu ovog inače skladnog dvojca.
Lifestyle / Flash | 23. 08. 2023. u 08:25 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dubrovački glazbenik i model Vlaho Arbulić (33) i bivša manekenka Tatjana Dragović (45) nakon deset godina veze u kojoj su dobili devetogodišnju kćer Luce - više nisu zajedno, tvrdi Slobodna Dalmacija.

Potvrdio je to za Slobodnu Dalmaciju izvor blizak paru koji im je rekao da su Vlaho i Tatjana razdvojeni još od petog mjeseca. Nije poznato što je kumovalo razlazu ovog inače skladnog dvojca koji je u javnosti oduvijek ostavljao dojam sretnog para, ali da je ljubav pukla, tvrdi izvor Slobodne - gotova je stvar!

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vlaho (@v.l.a.h.o)

I dok bivša supruga Gorana Ivaniševića ljeto provodi u Istri, Arbulić se nalazi u rodnim Konavlima u kojem mu se nedavno pridružila i kćer.

Osim s njom, vrijeme uglavnom provodi u društvu, a na krajnjem dalmatinskom jugu često ga viđaju i s dubrovačkom influencericom Dorom Predojević. Ona je danas objavila Instagram Story kako se s Vlahom vozi na njegovom motoru noseći njegovu kacigu. Označila je da se nalaze zajedno uz poruku: ‘Best Uber in town‘ (Najbolji Uber u gradu).

‘’To su dezinformacije o čemu me pitate’’ rekao je uzrujani Vlaho novinarima Slobodne kad su ga nazvali da s njim provjere saznanja do kojih su došli kako više nije s Tanjom.

‘’Je li stvarno moguće da ti mene ovako na telefon zoveš u osmom mjesecu na otoku i da me to ovako pitaš? To nije, prva stvar, profesionalno, a druga stvar, imaš potpune dezinformacije. Tako da ono... Baš mi je ovo onako nepristojno. Ja da baratam nekakvim pričama iz kuloara pa iz pristojnosti bih poslao par poruka da vidim ima li to ikakvog smisla, ako nema, onda ne bi na ovakav način... Ali hvala da znam obrisati broj za ubuduće’’, završio je Vlaho i poklopio slušalicu.

Nedugo poslije toga na Instagramu je objavio znakoviti status na engleskom: ‘The more you heal, the more comfortable you are with being the villain in the story of people who don‘t want to do the work to heal themselves.‘ (Što više iscjeljujete, to vam je ugodnije biti negativac u priči ljudi koji ne žele raditi na tome kako bi se izliječili.)

Novinari Slobodne nekoliko su puta pokušali doći i do Tanje, ali do zaključenja pisanja teksta nije im odgovarala na upite.

Kopirati
Drag cursor here to close