Prognoza i ceste

Sunce i dobro raspoloženje za početak tjedna

Lifestyle / Flash | 11. 04. 2016. u 06:20 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas će u Hercegovini i zapadnim područjima biti pretežno sunčano vrijeme. U Bosni više oblačnosti prije podne, naročito u središnjim i istočnim područjima.

Ponegdje u jugoistočnim djelovima, uz nešto više oblaka, može pasti i malo kiše. U drugoj polovini dana u cijeloj zemlji malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Krajem dana vjetar u skretanju na južni smjer. Najviša dnevna temperatura zraka između 15 i 22 stupnja.

Uz povoljne biometeorološke prilike većina populacije danas će biti boljeg raspoloženja, a kronični bolesnici i meteoropati također neće imati jačih tegoba.

Nakon svježijeg, mjestimično i tmurnog jutra, tijekom dana će biti ugodnije uz više sunca i porast temperatura, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kolnici su suhi ili djelomično vlažni i skliski.

Dionicama cesta koje prolaze usjecima upozorava se na moguće odrone kamenja i zemlje na kolnik. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama. Na dionicama cesta gdje su u tijeku radovi prometuje se sporije. Na graničnim prijelazima nema dužih zadržavanja, priopćeno je iz IC AMSBIH-a.

Kopirati
Drag cursor here to close