Prognoza

Sunčano, do 17 stupnjeva

Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu do 4, a najviša dnevna od 11 do 17 stupnjeva.
Lifestyle / Flash | 15. 03. 2022. u 07:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema najavama meteorologa danas će u Bosni i Hercegovini prevladavati malo do umjereno oblačno i sunčano vrijeme. Tijekom dana, postupan porast oblačnosti. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Vjetar slab do umjeren zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od -4 do 2, na jugu do 4, a najviša dnevna od 11 do 17 stupnjeva.

Sutra će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Poslije podne i u večernjim satima u većem dijelu Bosne se očekuje kiša. Jutarnja temperatura od 2 do 8, a najviša dnevna temperatura od 11 do 17 stupnjeva.

U četvrtak u većem dijelu zemlje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U središnjim i istočnim područjima Bosne i sa slabom kišom, u višim područjima sa slabim snijegom. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od 6 do 12, na jugu do 17 stupnja.

U petak meteorolozi najavljuju u Hercegovini i na sjeveru Bosne sunčano vrijeme uz malu oblačnost. U ostalim dijelovima umjereno do pretežno oblačno. Jutarnja temperatura od 1 do 6, na jugu do 8, a najviša dnevna od 5 do 11, na jugu do 16 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close