Meryem Uzerli

Sultanija Hurem stiže u BiH

Lifestyle / Flash | 28. 11. 2016. u 13:35 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Glumica Meryem Uzerli, poznata po ulozi sultanije Hurem u seriji Sulejman Veličanstveni dolazi u prosincu u BiH.

Meryem će prisustvovati promociji filma ''Rana moja majke'' koji će biti prikazan na Festivalu turskog filma u Sarajevu.

Naime, Ured savjetnika za kulturu i turizam Veleposlanstva Republike Turske u BiH organizirat će (osmi put zaredom) Festival turskog filma, koji će biti održan od 7. do 12. prosinca u Sarajevu.

Nakon ceremonije otvorenja Festivala, 7. prosinca bit će premijerno prikazan film "Rana moje majke", a osim Meryem Uzerli, promociji će prisustvovati Ozan Güven, Bora Akkaş te redatelj tog filma Ozan Açiktan.

Filmska publika imat će priliku pogledati filmove "Gazda želi sretan kraj" redatelja Kivança Baruönüa , "Pretraživač" redatelja Atalaya Taşdikena, "Šapni ako zaboravim" redatelja Çagana Irmaka . Tijekom 8. Festivala bit će prikazan i film "Hladnoća kalendara" redatelja Mustafe Kara, javlja Fena.

''Filmovi će biti prikazivani u kinu Meeting Point od četvrtka, 8. prosinca kad će publika od 20.00 sati pogledati film "Pretraživač". Za petak 9. prosinca u istom terminu najavljena je projekcija filma "Šapni ako zaboravim". U kinu Meeting Point publika će u subotu 10. prosinca od 20.00 sati moći pogledati film "Hladnoća kalandara", a u nedjelju, 11. prosinca u istom terminu na rasporedu je projekcija filma "Gazda želi sretan kraj". U ponedjeljak, 12. prosinca u kinu Meeting Point na repertoaru je druga projekcija filma "Rana moje majke" u terminu od 20.00 sati'', navodi organizator.

Navode da su svi filmovi titlovani na B/H/S i engleskom jeziku. Ulaz u kino Meeting Point za posjetitelje je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close