Najljepša je

Šuker: Severina je prekrasna žena!

Lifestyle / Flash | 23. 06. 2014. u 08:41 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Davor Šuker, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, u razgovoru za srpski magazin Star potvrdio je kako ga je pjevačica u potpunosti oborila s nogu!

''Severina je jedna od najljepših glazbenih zvijezda na ovim prostorima! Lijepa je iznutra i izvana! Prekrasna je žena! Volim njezinu glazbu i zaista je vrhunska umjetnica'', oduševljeno je priznala nogometna legenda, prenosi Kurir.

Severina je prošlog tjedna bila Šukerova gošća na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a putovala je charter letom s kojim je otišla cijela reprezentacija, piše Dnevnik.hr.

''Pozvao sam je da ide s nama. Poznajemo se dugo godina. Prvu utakmicu Brazil - Hrvatska pratili smo zajedno. Proveli smo lijepe dane ovdje, išli smo na ručkove, večere, u Sao Paulo i Rio. Ne bih davao detaljnije informacije o našem odnosu', zaključio je Šuker.

Severina je jednako oduševljena Šukerom kojeg poznaje od Svjetskog prvenstva 1998. godine, kad je Hrvatska osvojila treće mjesto.

''Čujem se s Davorom za Božić i Uskrs. On je skroman i drag i počašćena sam što smo već godinama bliski. Dao mi je predivan kompliment čim smo se upoznali, a dan danas ga ne mogu prepričati jer mi je neugodno'', prisjetila se Severina.

Severina je danas na svom Facebook profilu objavila fotografiju na kojoj je gola, a strateške djelove tijela je pokrila hrvatskom zastavom. Fotografija je stara, kako je Severina napisala 14 godina. ''Sretno, Vatreni. Ovako smo navijali prije 14 godina, ista je strast ostala do danas'', napisala je pjevačica.

Kopirati
Drag cursor here to close