Putovanje

Sudionici rallyja dolaze u Mostar

Lifestyle / Flash | 29. 04. 2016. u 10:26 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Allgau Orient Rally 2016., organiziran 2005. od strane Allgau Orient Međunarodnog Udruženja i od 2013. godine podržan od strane Veleposlanstva Republike Turske u Njemačkoj, će službeno započeti u Oberstaufenu u Njemačkoj 30. travnja 2016. godine.

Rally, čiji je cilj promovirati prijateljstvo naroda i dobrotvorne svrhe, je i ove godine imao ceremonijalni početak u Veleposlanstvu Republike Turske u Njemačkoj 15. travnja 2016.godine.

Od 2013. godine Turski tim koji sudjeluje u rallyju ima kao vođu jednog od generalnih konzula u Njemačkoj. Ove godine je vođa Turskog tima H. Emre Engin, Generalni konzul konzulata Republike Turske u Kelnu.

Rally, koji se sastoji od 82 tima će pratiti putanju preko Istanbula, Ankare, Amasye, Ardahana, Dogubeyazita i završit će u Dalyanu, Mugla.
Sva vozila koja sudjeluju u rallyju će biti donirana Upravi za brzo reagiranje u slučaju katastrofa i izvanrednih situacija (AFAD) 20. svibnja 2016. godine.

Turski tim koji sudjeluje u Allgau Orient rallyju će doći u Mostar 1. svibnja. Nakon što provedu noć u Mostaru tim će krenuti za Tursku preko Crne Gore i Albanije.

Kopirati
Drag cursor here to close