Lucullus Music Bar

Subotnji nastup PTSP-a, benda od kojeg nećete dobiti traume!

Lifestyle / Flash | 19. 03. 2015. u 12:07 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Razvijajući ideju o novom bendu koji će biti prepoznatljiv po posebnim obradama rock i blues pjesama, gitarist Adrijan Marinčić i klavijaturist Ivan Zovko prije godinu dana osnovali su bend PTSP koji će se u subotu prvi put predstaviti u popularnom Lucullus Music Baru. Uskoro im se pridružuju Josip Zovko s bass gitarom i dvije djevojke, Matea Perojević koja odlučno preuzima mikrofon, a za bubnjeve sjeda Jelena Kovač.

“Premladi smo da imam takvu vrstu psihičke bolesti kao što je PTSP, ali smo dovoljno stari da je zadamo drugima nakon svakog nastupa”, poručuju kroz smijeh članovi benda koji su u relativno kratkom vremenu nastupali na nekoliko festivala.


“Prošlo ljeto nastupili na poznatom ''Evergreen Festu'' u Čitluku kao predgrupa hrvatskom sastavu ''TBF'', na što smo jako ponosni te Jazz Festu u Čapljini. Ove godine također planiramo sudjelovati na festivalima, a polako pripremamo i autorske stvari”, kažu članovi PTSP-a koji su pohađali glazbene škole, Mostar Rock School te privatnu ''Groove'' školu.

“Glazbena scena u Mostaru nije umrla i nikada neće sve dok su tu mladi ljudi željni svirke. Ponosni smo što smo dio mlade kulturne scene u gradu Mostaru te svim silama pokušavamo, uz ostale kolege, pridonijeti poboljšanju.”

Ako ste ljubitelji dobrog rock i blues zvuka, kao što su Deep Purple, The Doors, Pink Floyd, Janis Joplin, Queen i drugi te u proljeće želite zakoračiti veseli i raspoloženi, ne propustite nastup benda PTSP u subotu od 21 sat u Lucullus Music Baru. Ulaz je slobodan.

Kopirati
Drag cursor here to close