'Dani darivatelja'

Studentski zbor organizira humanitarnu akciju za pučku kuhinju

Lifestyle / Flash | 16. 12. 2011. u 12:07 M.U.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i ove godine organizira božićnu humanitarnu akciju za ljude kojima je potrebna naša pomoć. Ove godine Studentski zbor će humanitarnu akciju raditi u suradnji s FRAMA Mostar.

Nakon prošlogodišnje uspješno odrađene humanitarne akcije pod nazivom "Srcem za mališane", ove godine Studentski zbor organizira akciju pod nazivom "Dani darivanja" , gdje će se prikupljati pomoć za javnu kuhinju i ostale ljude kojima je potrebna naša pomoć. Humanitarna akcija odvijat će se kroz humanitarni koncert koji će se održati u Studentskom centru 20.12.2011. s početkom u 21h, , prikupljanjem novčanih priloga po fakultetima, te prodajom kuhanog vina na Rondou 18.12.2011.(nedjelja) u vremenskom periodu od 16:30 do 19:30 sati, a 23./24.12. skupljat će se hrana po tržnim centrima.

Studentski zbor Sveučilišta u Mostaru i FRAMA Mostar pozivaju sve ljude velikog srca da se odazovu humanitarnoj akciji.

Vjerujemo da ćete se kao bezbroj puta do sada odazvati ovom humanitarnom pozivu i time pokazati da smo uvijek i bezuvjetno spremni pružiti pomoć onima kojima je to najpotrebnije, a posebno u ove blagdanske dane, stoji u priopćenju iz Studentskog zbora Sveučilišta u Mostaru.

Kopirati
Drag cursor here to close