kraj karijere?

Stradale joj glasnice: Adele možda više nikad neće pjevati?

Lifestyle / Flash | 02. 07. 2017. u 20:33 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Shrvana i ljutita Adele u emotivnom pismu obožavateljima najavila je kraj turneje jer je prisiljena otkazati posljednja dva koncerta.

Da bude još gore, vrhunac turneje trebala su biti upravo dva otkazana koncerta na Wembleyju za publiku od 100.000 ljudi. Za sve su krive njezine glasnice koje su joj zakazale na zadnjem koncertu i zbog kojih Adele trenutačno ne može pjevati.

U pismu stoji: ‘Ne znam uopće kako početi. Zadnje dvije večeri na Wembleyju bile su najveći i najbolji koncerti u mojem životu. Vratiti se doma i naići na takav odaziv nakon duge i naporne turneje o kojoj nisam mogla niti sanjati je stvarno čudesno. No, obje večeri sam se vokalno jako borila. Morala sam se truditi puno više nego što je to normalno i imala sam osjećaj da sam stalno čistila grlo. Otišla sam svojem doktoru za grlo jer mi se glas uopće nije otvorio i ispada da imam povrijeđene glasnice. Zbog liječničke upute naprosto ne mogu nastupati ovog vikenda.’

Adele se u nastavku ispričava fanovima što ih je razočarala, razmišljala je čak o tome da pjeva na playback ili da publika pjeva umjesto nje, no na kraju je zaključila da to naprosto nije ona i da ne može čiste savjesti to napraviti svojim obožavateljima.

‘Tko je*eno otkazuje koncert na Wembleyju?!’, ljuta je Adele na sebe i svoje glasnice. Pismo zaključuje riječima: ‘Žao mi je. Volim vas i žao mi je, molim vas da mi oprostite’.

A post shared by Adele (@adele) onJun 30, 2017 at 4:40pm PDT

Ova vijest samo je još jedan dokaz da se njezinoj karijeri približava kraj jer je na nedavnom koncertu u Wembleyju fanovima napisala: ‘Željela sam da moj posljednji koncert bude u Londonu jer ne znam hoću li ikada više ići na turneju pa sam htjela za kraj biti doma’.

Na svojoj svjetskoj turneji održala je od 2016. do sada ukupno 123 koncerta. Dva posljednja trebala su zaokružiti impozantnu brojku od 125 velikih nastupa popularne pjevačice.

Njezine glasnice i ranije su joj bile najslabija karika, a potpunome stabiliziranju nisu pomogle ni razne terapije, uključujući i operaciju 2011. godine, kada joj je uklonjen jedan polip.

Kopirati
Drag cursor here to close